CVProff

CV-malerBloggKontaktOm ossHjelpesenter
Alle artiklerCV

Beste CV-mal i 2024: Favorittene blant våre brukere

CVProff

CVProff

Beste CV-mal i 2024: Favorittene blant våre brukere

Førsteinntrykk har en god del å si her i verden. Både på godt og vondt. Dette gjelder spesielt når det kommer til CV-er og søknader.

En god CV vil raskt fange oppmerksomheten til arbeidsgiveren, mens en dårlig utformet CV vil kunne gjøre at arbeidsgiveren mister fokuset etter noen få sekunder. Eller enda verre – at CV-en går rett i “nei-bunken”.

Her gjelder det altså å velge den beste CV-malen som fremhever dine egenskaper og ferdigheter på en god måte, slik at du enklere kan skille deg ut i mengden. Her hos CVProff tilbyr vi et bredt spekter av CV-maler, med både profesjonelle og kreative varianter.

I denne artikkelen ser vi på de beste CV-malene her hos oss. Vi viser deg de beste valgene for både profesjonelle og kreative CV-maler, basert på hvilke maler våre brukere har benyttet og sikret seg jobb med.

New York: Den beste CV-malen hos oss

Ikke motivert for å lese hele artikkelen? Da kan vi raskt meddele at New York er den mest populære CV-malen her hos CVProff.

CV-malen gir en blanding av profesjonalitet og moderne design, og kan brukes innenfor så godt som alle bransjer. Strukturen er ryddig og oversiktlig, og du får med noen få visuelle detaljer som gjør arbeidsgiveren mer oppmerksom.

Tips: Både CV-mal, farger, skriftstørrelse, skrifttype og rekkefølge på seksjonene kan enkelt endres i vår CV-bygger.

CV-mal fra CVProff med navn New York

De beste CV-malene: Kortversjonen

  • Den beste CV-malen: Malen som utvilsomt benyttes mest av våre brukere er den profesjonelle varianten New York. Denne stikker derfor av med en soleklar seier i vår kåring.
  • Valg av CV-mal: Her hos CVProff tilbyr vi både profesjonelle og mer kreative CV-maler for å matche ulike bransjer.
  • Profesjonelle CV-maler: Disse malene passer typisk best til mer tradisjonelle bransjer, slik som juss, finans og helsesektoren.
  • Kreative CV-maler: De kreative malene er bedre egnet til yrker hvor design og kreativitet er i fokus. Eksempler på slike bransjer er markedsføring, medieproduksjon, webdesign og lignende.
  • De 2 beste profesjonelle CV-malene: New York og Washington er de 2 mest populære profesjonelle malene hos oss.
  • De 2 beste kreative CV-malene: Blant de kreative malene er det Madrid og Tokyo som er de store favorittene blant våre brukere.

Disse CV-malene kan du velge blant

For å finne den beste CV-malen for akkurat deg, er det viktig å ha et bredt spekter av alternativer å velge mellom. Her hos CVProff har vi jobbet hardt for å utvikle våre CV-maler for å matche ulike bransjer og karriereveier. Og ikke minst, personlige preferanser blant våre brukere.

Våre maler varierer fra klassiske og profesjonelle, til mer kreative og visuelle varianter. Vi nevner samtidig at alle våre maler er støttet både med og uten bilde på CV-en.

Under ser du en oversikt over vårt komplette utvalg av CV-maler. Alle malene kan tilpasses med den skrifttypen og -størrelsen du måtte ønske, og du kan helt fritt velge farge på CV-en i vår CV-bygger.

Alle CV-er
Kreative CV-er
Profesjonelle CV-er

Profesjonelle CV-maler

Søker du i en stilling innenfor mer tradisjonelle eller formelle sektorer vil det ofte lønne seg med en profesjonell CV. Eksempler på slike bransjer er finans, juss og helsevesenet. Innenfor disse bransjene vil ofte en kreativ CV-mal med mange visuelle inntrykk kunne fungere mot sin hensikt.

Nøkkelen her er altså å kommunisere ut din seriøsitet og kompetanse ovenfor arbeidsgiveren. Våre profesjonelle CV-maler er utformet for å gi et godt førsteinntrykk, uten for mange visuelle distraksjoner. Her er fokuset rettet mot å vise erfaring, utdanning og ferdigheter på en klar og strukturert måte.

Enten du har lang arbeidserfaring, eller er nyutdannet innenfor en mer tradisjonell bransje, vil disse CV-malene være et godt valg for deg. Ta gjerne en titt på de mest populære profesjonelle CV-malene i oversikten under.

Kreative CV-maler

I bransjer hvor kreativitet og design er viktig, vil en kreativ CV-mal være mer passende. Eksempler på slike bransjer er markedsføring, webdesign, medieproduksjon og lignende.

Nøkkelen her er å fange oppmerksomheten til arbeidsgiveren ved å vise din evne til å være kreativ og unik. Innenfor disse bransjene er dette spesielt viktig, da det sies at arbeidsgivere i snitt kun bruker 5 – 20 sekunder på hver CV. En tradisjonell og lite kreativ CV vil da raskt kunne gå rett i papirkurven.

Våre kreative CV-maler er spesielt designet for å fange oppmerksomheten til arbeidsgiverne raskt. Tilpasningsmuligheten gir deg samtidig muligheten til å fremheve din egen kreativitet og personlige stil.

Finn gjerne den kreative CV-malen som passer best til deg i oversikten under. Akkurat som for de profesjonelle malene, kan også skrifttype-, størrelse og farge tilpasses akkurat som du måtte ønske.

De 2 beste profesjonelle CV-malene

Vi håper du har fått god oversikt over CV-malene vi har å tilby. Så til det store spørsmålet. Hva er de 2 beste og mest populære profesjonelle CV-malene hos oss?

Her hos CVProff er det 2 profesjonelle maler våre brukere stadig vender tilbake til. Nemlig malene New York og Washington.

Disse malene er blitt spesielt populære da de fremhever både profesjonalitet og kompetanse, som er spesielt verdsatt innenfor mer tradisjonelle og formelle bransjer. Samtidig vises både erfaring, utdanning og ferdigheter på en enkel og oversiktlig måte.

De 2 beste kreative CV-malene

Så over til de mer kreative variantene. Også her er det 2 maler som skiller seg spesielt ut blant brukerne. De 2 beste kreative CV-malene hos oss er Madrid og Tokyo.

I det konkrete eksempelet har nok Tokyo-malen et litt feminint uttrykk, men husk. Fargen kan fritt endres slik du selv vil!

Den store vinneren

Blant alle CV-malene vi har å tilby her hos CVProff, er det én mal som skiller seg spesielt ut. Nemlig New York-malen.

Med denne malen får du en blanding av profesjonalitet og moderne design, som har vist seg å gi suksess innenfor et bredt spekter av bransjer. Her kombineres en ryddig og oversiktlig struktur, med noen få visuelle detaljer som fanger oppmerksomheten til arbeidsgiverne.

Men hvilken CV-mal er best for deg?

Det er ikke nødvendigvis lett å finne ut av hvilken CV-mal som passer best for akkurat deg. Det du bør tenke på er hvilken bransje du søker jobb i, og hvilket inntrykk du vil gi ovenfor arbeidsgiveren.

Her hos CVProff tilbyr vi et variert utvalg av både profesjonelle og kreative maler, og du kan fritt prøve deg frem med ulike maler i vår CV-bygger.

Husk – den beste CV-malen for deg er den som presenterer din erfaring, utdanning og ferdigheter på en god måte.

Bruk våre CV-maler

Kom i gang med vår CV-bygger, og lag din profesjonelle CV på noen få minutter.

cta
cv

LAG EN GOD CV

Kom i gang med din profesjonelle CV i dag.


CVProff

CVProff

CVProff tilbyr et bredt utvalg verktøy og ressurser for å hjelpe deg med å lage en profesjonell CV og søknad / følgebrev. Med vår avanserte CV-bygger kan du velge mellom over 15 ulike CV-maler. Vår AI-robot hjelper deg med å skrive gode oppsummeringer for både arbeidserfaring og utdanning. Med CV-byggeren kan du også tilpasse både farger, skriftstørrelse og rekkefølge på innholdet i CV-en. Det samme gjelder for våre søknadsmaler. Her får du komplette følgebrev i ulike design, og AI-roboten hjelper deg med å utforme gode tekster basert på stillingen du skal søke på. Vårt mål er å hjelpe deg med å lande drømmejobben, ved å gi deg de beste verktøyene og ressursene.


Relaterte artikler