CVProff

CV-malerBloggKontaktHjelpesenter

Om oss

CVProff ble grunnlagt i 2024 med ett klart mål for øye. Målet er å gjøre søknadsprosessen enklere og mer effektiv for deg som søker jobb i det norske markedet.

CVProff ble grunnlagt da vi som arbeidsgivere la merke til mange uprofesjonelle og uoversiktlige CV-er, som ikke var utformet på en god måte. Vi innså behovet for en løsning som kunne hjelpe jobbsøkere med å presentere seg selv på en bedre og mer profesjonell måte.

Utviklet i Norge for norske forbrukere

Vi er stolte over å være en helnorsk tjeneste, utviklet av erfarne norske fagfolk som er dedikerte til å tilby den beste kvaliteten på våre tjenester.

Vi forstår at å lage en profesjonell CV og et overbevisende følgebrev kan være en utfordrende oppgave. Derfor har vi utviklet en brukervennlig plattform som gir deg tilgang til interaktive verktøy som gjør det enkelt å skape imponerende CV-er og følgebrev som skiller seg ut i mengden.

Med vår avanserte AI-teknologi genererer vi skreddersydde tekster som er nøye tilpasset dine ferdigheter og erfaringer, som hjelper deg med å presentere dine ferdigheter på en engasjerende og overbevisende måte.

Vi tilbyr muligheten til at du kan dele dine profesjonelle dokumenter direkte med potensielle arbeidsgivere, slik at du kan øke sjansene for å sikre drømmejobben du alltid har hatt lyst på.

Vi er her for å støtte deg gjennom hele søknadsprosessen. Vår visjon er å være din pålitelige partner som hjelper deg med å realisere dine karrieremål og ta det neste steget mot suksess.

Bli med tusenvis av jobbsøkere som allerede har oppdaget fordelene med CVProff. La oss hjelpe deg med å få drømmejobben du fortjener.

Velkommen til CVProff – hvor din suksess er vår prioritet!

Sikre drømmejobben med en profesjonell CV

Med en profesjonell CV øker du sjansen betraktelig for å bli innkalt til intervju for din drømmejobb. Skill deg ut i mengden med en unik og tiltalende CV laget med vår avanserte CV-bygger.

  • Fang oppmerksomheten til arbeidsgiveren.
  • Skill deg ut fra andre jobbsøkere.
  • Lag en profesjonell CV på kun 10 minutter.
  • Øk sjansene for intervju betraktelig.
  • Last ned din ferdige CV-mal direkte fra oss.
  • Forhåndsvis din CV med våre interaktive CV-bygger.
cv-icon

Profesjonell CV

Skill deg ut fra andre søkere med profesjonelle CV-maler

cv-icon

Søknadsoversikt

Vår brukervennlige søknadsoversikt hjelper deg med å holde styr på søknadene.

cv-icon

AI-hjelpemiddel

Vår AI hjelper deg med profesjonelle tekster til både CV-en og søknaden.

cv-icon

Interaktiv CV-bygger

Tilpass din CV-mal slik du selv ønsker med vår interaktive CV-bygger