CVProff

CV-malerBloggKontaktOm ossHjelpesenter

Personvernerklæring

Personvernerklæring for bruk av tjenester hos CVProff.

Ved å benytte CVProff, samtykker du til behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet i denne erklæringen.

Forord

CVProff, en tjeneste levert av Leadhouse (Organisasjonsnummer: 930543756MVA), (heretter referert til som “vi”, “oss” eller “vår”), anerkjenner viktigheten av personvern for våre brukere. Vi er forpliktet til å behandle personopplysninger med respekt og i samsvar med General Data Protection Regulation (GDPR). Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, og beskytter personopplysninger gjennom vår nettside CVProff.

Vi oppfordrer deg til å lese gjennom erklæringen nøye for å forstå våre praksiser rundt personopplysninger og hvordan vi behandler dem. Ved spørsmål, vennligst kontakt oss på [email protected].

Innhenting av informasjon

CVProff samler inn visse personopplysninger for å kunne tilby en skreddersydd og effektiv tjeneste for opprettelse av profesjonelle CV-er og følgebrev. Vi gir nå nærmere informasjon om hva som samles inn, inkludert både obligatorisk og frivillig informasjon.

Registrering hos oss

Vi samler inn personopplysninger gjennom registreringsprosessen, bruk av våre tjenester, og gjennom automatisk innsamling via informasjonskapsler og andre sporingsteknologier.

Obligatorisk informasjon

 • Navn og e-postadresse: Dette er grunnleggende opplysninger som kreves for å opprette en konto på CVProff. Informasjonene innhentes direkte fra brukeren ved registrering, eller eventuelt gjennom profiler fra sosiale medier dersom brukeren velger å logge inn på denne måten.

Frivillig informasjon

Alle frivillige data bidrar til å utforme CV-er og følgebrev, men er ikke nødvendig for grunnleggende bruk av våre tjenester. Informasjon som registreres i CV-er og følgebrev vil ikke bli benyttet av CVProff til noe formål, med unntak av uthenting av anonymiserte data ved behov for feilsøking.

 • Navn: Benyttes i CV-er og følgebrev, samt ved eventuell utsending av markedsføringsmateriale.
 • Telefonnummer: Benyttes i CV-er som kontaktinformasjon for arbeidsgiverne. Registreres telefonnummeret via kontosenteret, vil brukeren også kunne motta markedsføring dersom dette eksplisitt aksepteres.
 • Adresse: Benyttes utelukkende som informasjon i CV-er og følgebrev.
 • Førerkort: Nyttig for visse jobbsøknader hvor førerkort er relevant.
 • Personlig nettsted og LinkedIn-profil: Gir mulighet til å inkludere digitale referanser eller porteføljer i CV-en.
 • Nasjonalitet: Benyttes utelukkende som informasjon i CV-er.
 • Fødselsnummer: Selv om det er sjelden nødvendig, kan noen brukere velge å inkludere dette for spesifikke jobbsøknader som krever det.
 • Kjønn: Benyttes utelukkende som informasjon i CV-er.
 • Sivilstatus: Benyttes utelukkende som informasjon i CV-er.
 • Fødselsdato: Benyttes utelukkende som informasjon i CV-er

Bruk av våre tjenester

Når brukere benytter våre tjenester, kan de frivillig registrere en rekke personopplysninger som inkluderes i CV-er og følgebrev. Denne informasjonen benyttes kun til dette formålet.

 • Utdanning: Inkludert institusjon, studienivå, studieretning og lignende.
 • Arbeidserfaring: Jobbtitler, arbeidsgivere, arbeidsperioder, og beskrivelser av arbeidsoppgaver og ansvarsområder.
 • Kurs og sertifiseringer: Kursnavn, institusjoner, og datoer for oppnåelse.
 • Språkferdigheter: Språk og kompetansenivåer.
 • Tekniske og andre ferdigheter: Relevante ferdigheter som kan registreres til CV-en.
 • Hobbyer og interesser: Personlige interesser som kan være relevante for spesifikke jobber.
 • Militærtjeneste og frivillige verv: Inkludert tjenesteperioder og roller i frivillige organisasjoner.

Denne informasjonen bidrar til å skape en fullstendig og tiltalende CV eller følgebrev. Brukerne har full kontroll over hvilke detaljer de ønsker å inkludere. CVProff sikrer at all informasjon behandles konfidensielt, og vi vil aldri uthente denne informasjonen med mindre brukeren spesifikt ønsker det.

Deling av CV

For å effektivisere søknadsprosessen, tilbyr CVProff en funksjon for deling av din CV med potensielle arbeidsgivere. Når du velger å dele din CV gjennom vår tjeneste, vil den bli tilgjengelig via en unikt generert og randomisert URL. Denne tilnærmingen sikrer at URL-en ikke kan forutses eller gjettes av uautoriserte parter.

Selv om hver URL er nøye generert for å være unik og svært vanskelig å gjette, er det viktig å merke seg at når en CV deles og URL-en benyttes, vil CV-en være offentlig tilgjengelig for dem som mottar denne lenken. Selv med avanserte algoritmer for generering av URL-er, er det en teoretisk mulighet for at uautoriserte parter kan få tilgang til din CV hvis de kommer i besittelse av URL-en.

Det er derfor ditt ansvar å administrere tilgangen til din CV ved å dele URL-en forsiktig og kun med betrodde mottakere. Du kan til enhver tid oppheve delingen av din CV.

Formål med innsamling av data

Innsamlede data brukes til følgende formål.

 • Registrere komplette CV-er og følgebrev.
 • Muliggjøre nedlastning og deling av CV-er og følgebrev.
 • Utsending av markedsføringsmateriale med brukerens samtykke.
 • Forbedring og optimalisering av våre tjenester og annonseløsninger.

Deling med tredjeparter

Når vi deler personopplysninger med tredjeparter, er det med mål om å forbedre og tilpasse tjenestene vi tilbyr deg. Her er en detaljert oversikt over tredjepartene vi samarbeider med, hva som deles, og formålet bak delingen.

Mailchimp

 • Dette deles: Navn, e-postadresse og eventuelt telefonnummer.
 • Formål: Mailchimp benyttes for å sende ut nyhetsbrev og annen markedsføringskommunikasjon til brukere som har gitt sitt samtykke.

Stripe

 • Dette deles: Navn, e-postadresse og betalingsinformasjon.
 • Formål: Stripe håndterer alle betalingstransaksjoner for CVProff. Denne informasjonen deles for å sikre en trygg og sikker betalingsprosess, hvor brukerens kortdetaljer og annen sensitiv betalingsinformasjon er beskyttet. Sensitiv betalingsinformasjon og kortdetaljer er aldri i direkte kontakt med våre servere.

Google Analytics

 • Dette deles: Anonymiserte data om brukeratferd, inkludert, men ikke begrenset til, besøkte sider hos oss, oppholdstid og navigasjonsmønster på vår nettside.
 • Formål: Google Analytics lar oss forstå hvordan våre brukere interagerer med nettsiden og tjenestene, slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen og tilpasse innholdet mer effektivt. Dataene som deles med Google Analytics kan også benyttes av deres tilknyttede selskaper i samsvar med deres personvernpolicy.

Google Ads, Microsoft Ads og Facebook Ads

 • Dette deles: Informasjon om brukerens interaksjoner på nettsiden, inkludert besøkte sider og utførte handlinger. Ved kjøp via vår nettside vil en kryptert versjon av brukerens e-postadresse kunne deles med disse partene. Denne informasjonen er anonymisert og kan ikke direkte identifisere brukeren.
 • Formål: Tjenestene brukes for målrettet markedsføring basert på brukerens tidligere aktiviteter og interesser, samt registrering av handlinger via vår nettside.

Informasjonskapsler og markedsføring

 • Dette lagres: Data samlet gjennom informasjonskapsler, inkludert nettstedbruk og brukerpreferanser.
 • Formål: Informasjonskapsler brukes for å forbedre nettstedets funksjonalitet, analysere brukertrender og tilby målrettet reklame på og utenfor våre kanaler. Gjennom bruk av informasjonskapsler kan vi tilby en mer tilpasset brukeropplevelse og vise annonser som er relevante for den enkelte brukerens interesser.

Vår praksis for deling av informasjon med tredjeparter sikrer at personopplysninger håndteres med sikkerhet og konfidensialitet. Vi inngår kun avtaler med tredjeparter som kan garantere behandling av data i samsvar med GDPR og vår strenge standard for personvern.

For mer informasjon om hvordan tredjepartene behandler dine personopplysninger, henviser vi til deres respektive personvernerklæringer. Ved spørsmål om vår bruk av tredjeparter eller ønske om ytterligere detaljer, vennligst kontakt oss via [email protected].

Lagring og sikkerhet

Personopplysninger lagres i krypterte, passordbeskyttede databaser på egne servere for å forhindre uautorisert tilgang. Vi forplikter oss til å beskytte dine personopplysninger fra tap, misbruk, uautorisert tilgang, endring og ødeleggelse.

CVProff tar datasikkerhet alvorlig og implementerer avanserte tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller destruksjon. Til tross for strenge sikkerhetsprotokoller, er det viktig å være oppmerksom på at ingen sikkerhetssystemer er fullstendig ufeilbarlige.

I det usannsynlige tilfellet av et datainnbrudd eller hackerangrep som resulterer i tapt eller kompromittert data, vil CVProff handle raskt for å identifisere årsaken til bruddet, begrense skadene, og informere de berørte partene så raskt som mulig. Vi vil også samarbeide med relevante myndigheter og følge alle lovpålagte prosedyrer knyttet til datainnbrudd.

Det må imidlertid understrekes at CVProff ikke kan holdes ansvarlig for eventuelle tap av data eller skader som følge av handlinger fra tredjeparter. Brukere oppfordres til selv å ta nødvendige forholdsregler for å beskytte sine egne data, spesielt i forbindelse med deling av sensitiv informasjon som CV-er.

Dine rettigheter

Ved å bruke våre tjenester, bekrefter du at du har lest og forstått denne personvernerklæringen og samtykker til behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet.

I henhold til personvernforordringen har du rett til følgende.

 • Be om komplett innsikt i personopplysningene vi har lagret om deg.
 • Be om retting eller sletting av personopplysninger.
 • Trekke tilbake samtykke til bruk av dine personopplysninger, herunder e-postadresse og telefonnummer til markedsføring.

For å utøve disse rettighetene, kontakt oss via [email protected].

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Den oppdaterte versjonen vil være tilgjengelig på vår nettside.

Ved markante endringer som påvirker brukerne vil et varsel sendes ut til den registrerte e-postadressen hos oss.

Dato for siste oppdatering: 29.04.2024.