CVProff

CV-malerBloggKontaktHjelpesenter

Velg din CV-mal

Velg den CV-malen du ønsker for å komme i gang med din profesjonelle CV. Du kan endre valget senere i vår CV-bygger. Tilpass samtidig både farger, skrifttype og skriftstørrelse slik du selv ønsker!

Alle CV-er
Kreative CV-er
Profesjonelle CV-er
CV-mal fra CVProff med navn New York

Lag en god CV på nett, og skill deg ut i mengden

Bruk våre CV-maler og eksempler, og øk sannsynligheten for intervju og jobb.

 • Fang oppmerksomheten med en profesjonell CV.
 • Skill deg ut med et unikt design.
 • Lag CV på nett på kun 10 minutter.
 • Få hjelp av vår AI-assistent til å skrive en god CV.
 • Last ned din CV direkte fra vår plattform.
 • Tilpass designet med vår CV-bygger.

Slik velger du rett CV-mal

Når du skal velge CV-mal, er det viktig at du finner en mal som passer din personlige stil. CV-en skal jo i bunn og grunn representere deg som person, og fremheve dine kvalifikasjoner, kvaliteter og erfaringer.

Samtidig er det minst like viktig at du tenker over hvilken bransje du skal søke jobb i. For en del bransjer og stillinger settes det noen forventninger til hvordan CV-en bør se ut.

Våre CV-eksempler

Er du usikker på hvilken CV-mal du bør velge? Ta gjerne en titt på våre CV-eksempler. Her kan du fritt velge mellom både kreative og profesjonelle varianter, og finne den CV-en som passer best for deg og den jobben du skal søke på.

Uansett hvilken CV-mal du velger, kan du selvfølgelig fritt endre både farger, skriftstørrelse og skrifttype. Her kan du enkelt lage en profesjonell CV med ditt eget personlige preg.

CV-mal fra CVProff med navn New York

Enkle CV-maler

En enkel CV-mal passer godt for deg som vil holde det ryddig og profesjonelt. Disse CV-ene har gjerne en enkel og klar struktur, og er spesielt designet for å presentere informasjonen i CV-en på en oversiktlig måte.

Selv om designet holdes forholdsvis enkelt, gir disse CV-ene et profesjonelt inntrykk av deg som jobbsøker. Samtidig er informasjonen organisert på en ryddig måte, som vil gjøre det enkelt for arbeidsgiverne å finne det de leter etter i CV-en din.

Om du er fersk i arbeidslivet, eller har begrenset erfaring, passer en enkel CV spesielt godt. Enkle CV-maler er for øvrig ikke bare et godt valg for nyutdannede.

Innenfor mer tradisjonelle bransjer, slik som finans, juss eller administrasjon, er en enkel CV-mal en trygg og passende vei å gå. Det gis da et seriøst og profesjonelt inntrykk, og du viser samtidig at du respekterer bransjens standarder og forventninger.

Våre beste enkle CV-maler

Så du har funnet ut at en enkel CV-mal kan passe for deg. Basert på valg fra andre brukere hos oss, gir vi deg gode eksempler på de beste og mest populære enkle CV-malene her hos CVProff.

CV-mal fra CVProff med navn New York

Kreative CV-maler

En kreativ og mer spennende mal passer godt for deg som vil sette et mer personlig preg på CV-en. Med en kreativ CV skiller du deg mer ut i mengden ved å inkludere grafiske elementer, fargerike design og mer unike layouts.

Selv om kreative CV-er kan virke mer uformelle sammenlignet med tradisjonelle maler, er de veldig effektive når målet er å skille seg ut i mengden.

Slike CV-er best egnet innen reklame, design, markedsføring og andre lignende bransjer. Her snakker vi om yrker hvor originalitet og kreativitet verdsettes høyt, og en nedtonet og formell CV kan fort få motsatt effekt.

De beste kreative CV-malene

Usikker på hvilken kreativ CV-mal du bør velge? Sjekk ut de beste kreative malene her hos oss, basert på hvilke CV-eksempler som velges av våre brukere.

CV-mal fra CVProff med navn Madrid

Fordelene med våre CV-maler

Enten du søker jobb for første gang, eller skal pusse opp den gamle og slitne CV-en, er det mange fordeler med å bruke en god CV-mal.

Mange tenker jo at CV-maler ikke blir unike, og at man ikke vil skille seg ut om man bruker samme CV-mal som andre.

Med våre CV-maler kan du enkelt tilpasse designet slik du selv ønsker. Du kan endre både skrifttype, skriftstørrelse, farger, rekkefølge på seksjoner og mye mer. Vår AI-assistent hjelper deg samtidig med å skrive gode og unike tekster til CV-en.

 • Profesjonell presentasjon: Våre CV-maler er designet slik at du kan presentere din erfaringer og dine kvalifikasjoner på en profesjonell måte.
 • CV-eksempler: Vi tilbyr et bredt utvalg av CV-eksempler, hvor du kan velge blant over 15 ulike maler.
 • Tilpass CV-en: CV-ene kan enkelt tilpasses via vår avanserte CV-bygger. Her kan du endre ulike designelementer, rekkefølge på seksjoner og hvilke seksjoner som skal vises på din CV.
 • Ai-assistent: Vår AI-assistent hjelper deg med å skrive gode tekster til CV-en. Her trenger du bare å gi assistenten noen nøkkelord for arbeidserfaringen eller utdanningen, og du får unike og spesialtilpassede tekster tilbake.
 • Bilde på CV-en: Mange arbeidsgivere setter pris på at det inkluderes et bilde på CV-en. Alle våre CV-maler støtter bruk av bilde.
 • Last ned som PDF: Det fremstår langt mer profesjonelt om CV-en leveres i PDF-format. Hos oss kan både CV-er og søknader lastes ned i dette formatet.

Kom i gang

Så. Hva venter du på? Det er bare å gå i gang med vår CV-bygger. Den er helt gratis å teste!

Bruk våre CV-maler

Kom i gang med vår CV-bygger, og lag din profesjonelle CV på noen få minutter.

cta
cv

LAG EN GOD CV

Kom i gang med din profesjonelle CV i dag.